Predstavitev Turistične agencije AŽ

Smo manjša turistična agencija z bogatimi, dolgoletnimi izkušnjami v turizmu. Z veseljem prisluhnemo različnim željam in potrebam, tudi najzahtevnejšim domačim in tujim gostom.

Naša specializacija

Posebej nismo specializirani za določeno področje, zato Vam lahko pripravimo katerokoli ponudbo, ki si jo želite.  Z našim znanjem in izkušnjami in prisluhom vsakemu posamezniku – skupini, bomo pripravili ponudbo po Vaši meri. Še tako zahtevne Vaše želje so za nas izziv.

Naši poslovni partnerji

V sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji na vseh kontinentih Vam nudimo celovite turistične storitve na visokem nivoju. Poskrbimo za prevoze in transferje s kvalitetnimi vozili, vodenje zaupamo profesionalnim vodnikom, ki imajo pridobljeno licenco GZS, izbiramo preverjene lokale z gostinsko ponudbo in v ponudbe vključujemo namestitev, ki je vredna imena.

Naše  licence

Licenca za opravljanje dejavnosti organiziranja turističnih aranžmajev.
Licenca za opravljanje dejavnosti prodaje turističnih aranžmajev.

Naša zavarovanja

Odgovornost iz opravljanja dejavnosti turistične agencije imamo zavarovano pri Adriatic Slovenica, d. d., prav tako zavarovanje rizika odpovedi, mednarodno zdravstveno zavarovanje pa sklepamo pri Assistance Coris d.d.

Naše poslanstvo

Veseli smo izzivov in ustvarjanja novih ter kvalitetnih ponudb. Želimo biti korak pred drugimi in ponuditi nekaj boljšega, drugačnega. Veseli smo, ko nas ”veliki” posnemajo in kopirajo. Ni nam vseeno, da nam zaupate, zato se trudimo zaupanje opravičiti in nagraditi. Naše izkušnje, postavljanje vprašanj, prilagajanje, razmišljanje, kreativnost in inovativnost so naše prednosti.

Zakaj z nami

Zato, ker smo v turizmu s srcem. Naš cilj ni ustvarjanje dobička, saj je naše delo konjiček, s katerim si bogatimo delovni dan in prosti čas, saj brez kreativnega turizma ne znamo in ne moremo več živeti. Prisluhnite nam, zaupajte nam in začutili nas boste.