Pripravimo Vam lahko enodnevne izlete in večdnevna potovanja za skupine po naročilu.
Zagotavljamo Vam brezhibno organizacijo in izvedbo programa z odličnim vodstvom, udobnim avtobusom in prijetnim vzdušjem.
Bogate izkušnje pri pripravi zanimivih, izvirnih in vsebinsko polnih programov Vas bodo zadovoljile.
Skupine se lahko pridružijo izletom in potovanjem na določenih datumih, katerih programe lahko zasledite na naših spletnih straneh, seveda pa Vam lahko pripravimo programe popolnoma po vaših željah.
Če želite, da Vam izdelamo ponudbo, nas pokličite ali pa pošljite sporočilo s podrobnim opisom Vaših želja.
 • Spoštovana ga. Erika!
  Še enkrat se vam v imenu vseh udeležencev izleta v Beograd zahvaljujem za vso logistično pomoč in podporo in vam želim še veliko uspehov pri delu.
  Lep pozdrav!

  Marija Čuk iz Petkovec
 • Pozdravljeni, gospa Erika!
  Najprej prisrčna hvala, ker ste se spomnili name. Najbrž niste pomislili, da bi jaz pozabila na naše sodelovanje, saj me vedno znova preplavijo spomini in pričakovanje, da bomo z Vašo pomočjo  kmalu organizirali nov izlet, ki bo dodan v mozaik prejšnjih – nepozabnih… V našem napornem vsakdanu je prav to tisto, kar blaži tegobe in nam privablja prijaznost v naša srca in pušča nasmeške na ustnicah. Mislim, da bomo morali kmalu potrkati na vaša vrata in najti najugodnejši termin in destinacijo. Vsekakor lahko mojo zahvalo uporabite za vaše potrebe.
  V novem letu pa vam želim zdravja, da boste vse ostalo postorili. Ker to zmorete in znate!
  Vse stare poti so večne, vsak korak je večno nov…

  Ivica Hace
 • Pozdravljeni,
  rada bi se Vam zahvalila za prečudovito potovanje v Pariz. Svetovanje ob rezervaciji je bilo več kot pohvalno, prav tako sem dobila vse informacije, ki sem jih želela, prav tako pa je bil tudi samo potovanje v Pariz čudovito in vodič odličen.
  Od sedaj naprej potujemo še samo z Vami.

  Katarina Čelofiga