Pripravimo Vam lahko enodnevne izlete in večdnevna potovanja za skupine po naročilu.
Zagotavljamo Vam brezhibno organizacijo in izvedbo programa z odličnim vodstvom, udobnim avtobusom in prijetnim vzdušjem.
Bogate izkušnje pri pripravi zanimivih, izvirnih in vsebinsko polnih programov Vas bodo zadovoljile.
Skupine se lahko pridružijo izletom in potovanjem na določenih datumih, katerih programe lahko zasledite na naših spletnih straneh, seveda pa Vam lahko pripravimo programe popolnoma po vaših željah.
Če želite, da Vam izdelamo ponudbo, nas pokličite ali pa pošljite sporočilo s podrobnim opisom Vaših želja.
 • Spoštovani,
  malo z zamudo se vam tudi jaz prav prisrčno zahvaljujem, za izvedbo čudovitega potovanja.
  Doživeli toliko lepega, veliko videli, skratka enkratno…. Bilo je sicer naporno, ampak ob taki vodnici smo uživali. Uživali v njeni družbi, čudovitem značaju, znanju, pozornostih in še bi lahko naštevala. Želela bi si še takih potovanj. Pri naslednji organizaciji potovanj, vam prav tako želim srečno roko, ter veliko prijavljenih!
  Z lepimi pozdravi!

  Jana Smodiš
 • Pozdravljeni, gospa Erika!
  Najprej prisrčna hvala, ker ste se spomnili name. Najbrž niste pomislili, da bi jaz pozabila na naše sodelovanje, saj me vedno znova preplavijo spomini in pričakovanje, da bomo z Vašo pomočjo  kmalu organizirali nov izlet, ki bo dodan v mozaik prejšnjih – nepozabnih… V našem napornem vsakdanu je prav to tisto, kar blaži tegobe in nam privablja prijaznost v naša srca in pušča nasmeške na ustnicah. Mislim, da bomo morali kmalu potrkati na vaša vrata in najti najugodnejši termin in destinacijo. Vsekakor lahko mojo zahvalo uporabite za vaše potrebe.
  V novem letu pa vam želim zdravja, da boste vse ostalo postorili. Ker to zmorete in znate!
  Vse stare poti so večne, vsak korak je večno nov…

  Ivica Hace
 • Potovanje v Peru v okviru možnosti uspelo za kar se vam zahvaljujem, še prav posebno pa vodnici, ki je naredila vse za naše res dobro počutje na poti.
  Želim vam še dosti uspeha v bodoče in NA POTOVANJA!!!

  Potnik Branko