Pripravimo Vam lahko enodnevne izlete in večdnevna potovanja za skupine po naročilu.
Zagotavljamo Vam brezhibno organizacijo in izvedbo programa z odličnim vodstvom, udobnim avtobusom in prijetnim vzdušjem.
Bogate izkušnje pri pripravi zanimivih, izvirnih in vsebinsko polnih programov Vas bodo zadovoljile.
Skupine se lahko pridružijo izletom in potovanjem na določenih datumih, katerih programe lahko zasledite na naših spletnih straneh, seveda pa Vam lahko pripravimo programe popolnoma po vaših željah.
Če želite, da Vam izdelamo ponudbo, nas pokličite ali pa pošljite sporočilo s podrobnim opisom Vaših želja.
 • Pozdravljeni!
  Izlet v Gardaland je bil čudovit – brez zapletov, vreme je bilo lepo, otroci so se imeli čudovito, skratka enkratno. Hvala za vašo prijaznost in pripravljenost pomagati. Če bom potrebovala še kakšno organizacijo, se bom z veseljem obrnila na vas.
  Lep pozdrav,
  Vesna Špiletič

  OŠ Stara cerkev pri Kočevju
 • Pozdravljeni!

  Komaj smo se spoznali, pa smo že prišli do spoznanja, da bomo ostali prijatelji in bomo še potovali z Vami! Izkoristili smo Vašo ponudbo, ki nas je navdušila. Nemčija, Švica, Liechtenstein … vse je bilo po naši meri! Naše tridnevno potepanje je minilo, kot bi minil en sam dan. Pa vendar – doživeto za zmeraj! Posebej so nas navdušili Renski slapovi. Mavrica, ki se je širila v lok samo za nas, nam ni pričarala samo pravljičnega doživetja, pač pa nas je popeljala v druge dimenzije. Bučanje slapov – to nepopisno moč narave in glasov, pa lahko oriše le glasba. Z besedami se tega vsekakor ne da izraziti.

  Hvala za Vaše prijateljstvo in čudovite trenutke, ki so nam bili dani. Naš vodnik in sopotnik Aleš naj ostane naš tudi v prihodnje!

  Nasvidenje!

  V imenu IO sindikata Elektro Celje, podružnice Slovenj Gradec,

  Ivica Hace

  IO sindikat Elektro Celje
 • Pozdravljeni, gospa Erika!
  Najprej prisrčna hvala, ker ste se spomnili name. Najbrž niste pomislili, da bi jaz pozabila na naše sodelovanje, saj me vedno znova preplavijo spomini in pričakovanje, da bomo z Vašo pomočjo  kmalu organizirali nov izlet, ki bo dodan v mozaik prejšnjih – nepozabnih… V našem napornem vsakdanu je prav to tisto, kar blaži tegobe in nam privablja prijaznost v naša srca in pušča nasmeške na ustnicah. Mislim, da bomo morali kmalu potrkati na vaša vrata in najti najugodnejši termin in destinacijo. Vsekakor lahko mojo zahvalo uporabite za vaše potrebe.
  V novem letu pa vam želim zdravja, da boste vse ostalo postorili. Ker to zmorete in znate!
  Vse stare poti so večne, vsak korak je večno nov…

  Ivica Hace