Pripravimo Vam lahko enodnevne izlete in večdnevna potovanja za skupine po naročilu.
Zagotavljamo Vam brezhibno organizacijo in izvedbo programa z odličnim vodstvom, udobnim avtobusom in prijetnim vzdušjem.
Bogate izkušnje pri pripravi zanimivih, izvirnih in vsebinsko polnih programov Vas bodo zadovoljile.
Skupine se lahko pridružijo izletom in potovanjem na določenih datumih, katerih programe lahko zasledite na naših spletnih straneh, seveda pa Vam lahko pripravimo programe popolnoma po vaših željah.
Če želite, da Vam izdelamo ponudbo, nas pokličite ali pa pošljite sporočilo s podrobnim opisom Vaših želja.
 • Spoštovani,
  malo z zamudo se vam tudi jaz prav prisrčno zahvaljujem, za izvedbo čudovitega potovanja.
  Doživeli toliko lepega, veliko videli, skratka enkratno…. Bilo je sicer naporno, ampak ob taki vodnici smo uživali. Uživali v njeni družbi, čudovitem značaju, znanju, pozornostih in še bi lahko naštevala. Želela bi si še takih potovanj. Pri naslednji organizaciji potovanj, vam prav tako želim srečno roko, ter veliko prijavljenih!
  Z lepimi pozdravi!

  Jana Smodiš
 • V organizaciji TA AŽ smo se s skupino sodelavcev odločili za tridnevni izlet v eno izmed sosednjih držav. Ker nas je bilo veliko in s tem tudi veliko želja, smo naredili seznam krajev ki bi jih želeli videti. Po prijetnem posvetu z go. Eriko smo določili kaj bo naš izlet vključeval, sama pa nam je predlagala še mnogo zanimivih krajev, znamenitosti, ki smo jih vključili v naš izlet. Zelo smo bili zadovoljni s celotno izvedbo potovanja, z namestitvijo, prevozom, turističnim vodičem, skratka z vsem, saj so bila izpolnjena in tudi presežena vsa naša pričakovanja. V imenu vseh bi se rada zahvalila za nepozabne tri dni, o katerih bomo na delu še dolgo časa govorili.
  Računajte na nas tudi drugo leto!

  Zvesta stranka
 • Srečno smo se vrnili iz strokovne ekskurzije. Vsi smo bili zadovoljni. Dijaki in spremljevalci smo se imeli lepo. Vse je potekalo po načrtih, ki ste jih Vi pripravili. Gospa Anja nas je lepo vodila, šoferja varno vozila, zadovoljni smo bili z namestitvijo. Hrana je bila pravilno izbrana in okusna, primerna za našo skupino (žal še vedno nekateri dijaki ne znajo uživati v raznoliki kulinariki).

  Iskreno se Vam zahvaljujem v imenu vseh in upam, da bova še kdaj sodelovali.

  Zdenka Mesarič