Pripravimo Vam lahko enodnevne izlete in večdnevna potovanja za skupine po naročilu.
Zagotavljamo Vam brezhibno organizacijo in izvedbo programa z odličnim vodstvom, udobnim avtobusom in prijetnim vzdušjem.
Bogate izkušnje pri pripravi zanimivih, izvirnih in vsebinsko polnih programov Vas bodo zadovoljile.
Skupine se lahko pridružijo izletom in potovanjem na določenih datumih, katerih programe lahko zasledite na naših spletnih straneh, seveda pa Vam lahko pripravimo programe popolnoma po vaših željah.
Če želite, da Vam izdelamo ponudbo, nas pokličite ali pa pošljite sporočilo s podrobnim opisom Vaših želja.
 • Pozdravljeni,
  rada bi se Vam zahvalila za prečudovito potovanje v Pariz. Svetovanje ob rezervaciji je bilo več kot pohvalno, prav tako sem dobila vse informacije, ki sem jih želela, prav tako pa je bil tudi samo potovanje v Pariz čudovito in vodič odličen.
  Od sedaj naprej potujemo še samo z Vami.

  Katarina Čelofiga
 • Potovanje v Peru v okviru možnosti uspelo za kar se vam zahvaljujem, še prav posebno pa vodnici, ki je naredila vse za naše res dobro počutje na poti.
  Želim vam še dosti uspeha v bodoče in NA POTOVANJA!!!

  Potnik Branko
 • V organizaciji TA AŽ smo se s skupino sodelavcev odločili za tridnevni izlet v eno izmed sosednjih držav. Ker nas je bilo veliko in s tem tudi veliko želja, smo naredili seznam krajev ki bi jih želeli videti. Po prijetnem posvetu z go. Eriko smo določili kaj bo naš izlet vključeval, sama pa nam je predlagala še mnogo zanimivih krajev, znamenitosti, ki smo jih vključili v naš izlet. Zelo smo bili zadovoljni s celotno izvedbo potovanja, z namestitvijo, prevozom, turističnim vodičem, skratka z vsem, saj so bila izpolnjena in tudi presežena vsa naša pričakovanja. V imenu vseh bi se rada zahvalila za nepozabne tri dni, o katerih bomo na delu še dolgo časa govorili.
  Računajte na nas tudi drugo leto!

  Zvesta stranka